Hogy mire jó a 10 napos béltisztító kúra?

A felgyorsult életvitelünknek köszönhetően rengeteg szennyeződésekkel, parazitákkal, mérgekkel vagyunk körülvéve.
 • Nem elég a külső tisztítás pl. a fogak, a haj, a bőr tisztán tartása, fontos lenne a belső szerveink „kitakarítása” is.
  A lerakódott káros anyagok a bélrendszerben azért veszélyesek, mert a vastagbél nyálkahártyája és a vérerek között nincs tisztítószerv, így a mérgek közvetlenül a keringésbe jutnak.
 • Bélrendszerünk állapota határozza meg ellenálló képességünket a vírusokkal, fertőzésekkel szemben.
  Sokan nem is tudják, hogy a bélrendszerben nem csak a tápanyagok felszívódása és emésztése történik, hanem itt található az immunrendszerünk 60-70%-a is.
 • Salakosodás tünetei lehetnek:
  bőrproblémák, levertség, kellemetlen száj és testszag, fertőzések iránti fogékonyság, székrekedés, keringési rendellenességek, ízületi és izomfájdalom, felfúvódás, narancsbőr, nehéz légzés, rossz emésztés, túlsúlyosság, elhízás, gyakori szélgörcs, visszatérő fejfájás, aranyér, ingerlékenység, gyakori megfázás, gyenge immunrendszer, parazita fertőzés, kimerültség.
 • Ezzel a csomaggal hatékonyan kitisztíthatod az évek alatt lerakódott salakanyagokat, a benne élő parazitákat, a felhalmozódott mérgeket.
  Ez a termék tiszta gyógynövényeket és természetes hashajtót tartalmaz.
 • Sajnos a kevés mozgás a helytelen táplálkozás során bevitt ételhulladékok, a cukros üdítőitalok, a kávé, az alkohol, adalékok, ízfokozók, színezékek, nagy mennyiségű cukor tönkreteszi a bélflóránkat, felhalmozódnak a „szennyeződések” és lerakódnak.
 • Ezen a leromlott állapoton szerencsére tudunk segíteni ezzel a szuper 10 napos béltisztító programmal.
  Egy kúra alkalmával 3-6 kg bélsártól is megszabadulhatunk, csökken a haspuffadásunk, a gyulladás a belekben és a méregtelenítés mellett megnyugtatja a bélrendszerünket.
 • Célzottan parazita és candida irtást is végezhetünk vele, támogatja a máj és az epe munkáját, jobb lesz a vitamin és a tápanyag felszívódás.
  Nagyon fontos, hogy a kúra alkalmával igyunk megfelelő, lehetőleg tisztított vizet is naponta megfelelő mennyiségben akkor lesz hatékony a tisztítás.
 • A termékekkel kapcsolatosan fordulj hozzám bizalommal.
  Oravecz Ibolya
  Tel: 20-521-9079
Megosztás itt: facebook
Megosztás
error: Védett tartalom !!!
Remek döntés! Lássunk is hozzá:

Először kérlek, írd be az alábbi adatokat, hogy egy egyedi kódot küldhessek Neked, aminek segítségével 2db webshopban is kedvezménnyel fogsz tudni vásárolni (köztük a Reg-Enort is).